Albanais - iliredition shqip

Midaks merimanga kureshtare

 

Roman


Guximi i Midaksit dhe miqësia me dallëndyshen Dea, do i dërgoj larg merimangat dhe dallëndyshet e fushës Engoh.ISBN 978-9951-791-03-8


faqe 95

Së shpejti...


Tregime që mund t'i lexoni dhe dëgoni në gjuhën shqipe dhe frënge

Krimbi i gjelbër

 

I varrur në gjethen e një luleje, krimbi pushonte, pasi kishte ngënë e kishte ngrëne duke shijuar gjethin e shijshëm. Ai nuk do të ndryshoj asgjë, por jeta ka vendosur ndryshe për të.

 

faqe 32

Xixëllonja Etlea 

 

Etlea është e lodhur, edhepse është hëna e plotë e gjata e vitit, ajo do të rri e vetmuar. Por, shoqet e saja nuk mendojnë njësoj.

 

faqe 32